Verbruggen in beeld bij Bayern München

VRIJDAG, 21 APRIL 2023, 20:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Bart Verbruggen heeft zich nu ook in de belangstelling gespeeld van Bayern München. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Clublegende Manuel Neuer is intussen 37 jaar en verspeelde dit seizoen heel wat krediet. En dus is Bayern op zoek naar een jonge opvolger.

Met Yann Sommer haalde Bayern in de winterstop de doelman van de Zwitserse nationale ploeg in huis, maar die viert dit jaar ook al zijn 35e verjaardag. En drie jaar geleden nam Bayern de toen 23-jarige Alexander Nübel over van Schalke 04. Dit en vorig seizoen kwam hij op uitleenbasis uit voor Monaco.

Volgens Het Nieuwsblad moet Verbruggen minstens 10 miljoen euro kosten en zou Anderlecht hopen hem volgend jaar nog te kunnen huren indien een absolute topclub hem koopt. Vanuit Engeland zou er interesse zijn van Chelsea, Manchester Unitede en Liverpool. De kans dat Burnley hem nog kan halen, lijkt klein, aldus Het Nieuwsblad.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.