Heel wat fysiek oplapwerk nodig voor zondag

VRIJDAG, 21 APRIL 2023, 21:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES De Europese kwartfinale tegen AZ van gisteren heeft er fysiek stevig ingehakt bij Anderlecht. De medische staff zal stevig aan de bak moeten om alle spelers fysiek klaar te krijgen voor de cruciale wedstrijd van zondag tegen KV Mechelen. Het goede nieuws is wel dat Benito Raman opnieuw inzetbaar zal zijn.

Wie er zondag net als de langdurig geblesseerde Yari Verschaeren niet bij zal zijn, is Amir Murillo. Over de ernst van zijn hamstringblessure is nog niets geweten, maar de kans is groot dat hij toch enige tijd out zal zijn.

Islam Slimani en Amadou Diawara werden tijdens de verlengingen vervangen met krampen. Diawara is zondag wel sowieso geschorst. Francis Amuzu speelde de wedstrijd uit, maar met de nodige moeite. Majeed Ashimeru had na afloop fysieke klachten.

Benito Raman is zondag normaal gezien opnieuw inzetbaar. Hij miste de partij in Alkmaar nadat hij begin deze week op training een kleine blessure opliep.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.