Riemer: "Opkuis start maandag"

MAANDAG, 24 APRIL 2023, 07:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De spelers zagen afscheid van de supporters niet zitten na de nederlaag tegen KV Mechelen, maar dat was buiten Jesper Fredberg gerekend die de spelers richting supporters jaagde. Brian Riemer was wel nog strijdvaardig: "De opkuis start maandag".

Met hangende schouders en hoofden begaven de spelers zich richting supporters, maar bleven op veilige afstand. Ook al riepen velen om uitleg, meer dan verontschuldigende gebaren kwam er niet van de spelers. 

Er wacht Riemer en Fredberg een zware taak om terug een kwalitatieve kern te vormen, Riemer was in ieder geval klaar om eraan te beginnen: "De opkuis start maandag", liet hij weten. Verder bood hij ook zijn excuses aan alle Anderlechtsupporters aan. 
"Er zullen nu alleen maar spelers gehaald worden die willen sterven voor Anderlecht", klonk het.

"We blijven nu nog even trainen met de internationals en jonge spelers, maar er zijn spelers die al vakantie gaan krijgen." Over de voorbereiding voor volgend seizoen was hij duidelijk: "De zwaarste ooit, want we hebben nog heel veel werk voor de boeg, zowel sportief als extrasportief, maar ik geloof in de toekomst."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.