Officieel: Contract Refaelov wordt niet verlengd

DONDERDAG, 27 APRIL 2023, 18:42 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft op de site laten weten dat het contract van Lior Refaelov niet wordt verlengd. De Israëlische ex-Gouden Schoen, die gisteren 37 werd, kwam in 2021 over van Antwerp.

Refaelov scoorde in het totaal 25 doelpunten voor Paars-wit in officiële wedstrijden. Ondanks zijn verleden bij Club Brugge werd Refaelov meteen aanvaard door de supporters en speelde hij vorig jaar een belangrijke rol met 19 doelpunten. De laatste tijd zat het bestuur samen met de speler en zijn entourage en werd er dus beslist op het aflopende contract niet te vernieuwen.

CEO Fredberg: "Rafa is niet alleen een klassespeler op het veld, maar ook een echte gentleman ernaast. Maar op dit moment moet de club een aantal beslissingen nemen in functie van onze strategie voor de toekomst."

Lior Refaelov: "Ik wens de club, de staf en mijn teamgenoten oprecht het allerbeste voor de toekomst en ik wens niets liever dan dat Anderlecht zo snel mogelijk terugkeert naar waar het thuishoort."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.