Nieuwe vertrekker bij Anderlecht? Toekomst Robin Veldman onzeker

DINSDAG, 2 MEI 2023, 14:00 - RomBous
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na het mislopen van play-off 2 verlegt Anderlecht zijn focus naar de voorbereidingen voor volgend seizoen. Niet alleen in de spelerskern, maar ook in de technische staf staan er heel wat veranderingen op til. Zo zou bijvoorbeeld de toekomst van Robin Veldman onzeker ogen.

CEO Jesper Fredberg wil de staf naar volgend seizoen toe herinvullen. De Deen overweegt onder meer om enkele oude bekenden van hem aan de staf toe te voegen en daar zou Robin Veldman wel eens het slachtoffers van kunnen worden. 

Coach Brian Riemer is tevreden met het werk van Veldman en zou hem dan ook graag aan boord houden. Ook de Nederlander zelf wil het liefst bij paars-wit blijven maar wil dan wel het volledige vertrouwen genieten van zijn Deense bazen. De gesprekken voor een verlengd verblijf zijn volop aan de gang maar Veldman geniet ook interesse vanuit het buitenland. Dit met dank aan zijn sterke prestaties bij de RSCA Futures in de heenronde van de Challenger Pro League en zijn korte periode als hoofdcoach waarin hij onder meer de Europese overwintering veilig stelde.

Na de komst van Brian Riemer bleef Veldman actief bij de A-kern als assistent. Eerder trok ook keepertrainer Frank Boeckx de deur van het Lotto Park al achter zich dicht.

Bron: Het Nieuwsblad



anderlecht-online forum