Officieel: De Caigny en Javier Melchor

DINSDAG, 2 MEI 2023, 18:08 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Op de officiële website heeft Anderlecht de komst aangekondig van Tine De Caigny en van keepertrainer Javier Melchor. Beide aankondigingen lagen in de lijn van de recente verwachtingen. Zo had trainer Mattheus gisteren al over de terugkeer van De Caigny verteld.

De Caigny keert terug van Hoffenheim en tekende een contract voor twee jaar. De Red Flame heeft op 25-jarige leeftijd al 80 interlands gespeeld waarin ze al 40 keer wist te scoren.

Anderlecht is de vervanger van Frank Boeckx dus in Spanje gaan halen. Javier Melchor werd volgens Het Laatste Nieuws getipt aan Brian Riemer door Iñaki Caña, de keepertrainer van Arsenal. Melchor werkte bij de jeugdacademie van Racing Santander als hoofd van de doelmannen. Sinds 2021 was hij werkzaam als goalkeeper coach bij CD Badajoz.

CEO Fredberg: "Javier is een moderne goalkeeper coach die goed past binnen het vooropgestelde profiel en onze speelstijl."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.