Arno Herssens verlaat Anderlecht

VRIJDAG, 5 MEI 2023, 09:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Na twaalf jaar neemt Arno Herssens afscheid van Anderlecht. Dat kondigt hij aan op zijn Instagram-pagina. Hersens, die in januari vorig jaar een profcontract tekende, vertelt er wel niet bij waar hij nu aan de slag gaat.

Herssens is een centrale verdediger van 19 jaar. Door blessures kon hij zich sinds de ondertekening van zijn profcontract niet doorzetten. Dit seizoen zat hij één keer op de bank bij de RSCA Futures, in oktober tegen Dender.

"Bedankt voor vijftien seizoenen van hard werken, toewijding, opofferingen, teleurstelling, geluk, glorie, overwinning, plezier, opleiding, …", begint Herssens zijn bericht op Instagram. "Er zijn ups en downs geweest, maar de kleine jongen die in 2010 arriveerde, werd een man in paars-wit." 

"Ik zal altijd dankbaar zijn voor wat ik hier heb geleerd van alle mensen bij de club in al die jaren, niet alleen als voetballer maar vooral ook als mens. Bedankt voor alle ervaringen op internationale toernooien, elke coach die ik heb gehad, teammanagers, teamgenoten, fysieke coaches, fysio's, dokters, directie, ... ze hebben me allemaal gemaakt tot wie ik nu ben."

"Ik wens de club het allerbeste! COYM"

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.