Eerste goal Colassin levert drie punten op (video)

ZATERDAG, 6 MEI 2023, 22:23 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Antoine Colassin kroonde zich vanavond tot matchwinnaar bij Heerenveen. De Anderlecht-huurling trapte tegen Heerenveen in de 87e minuut de winnende 2-3 tegen de touwen. Al mocht hij daarvoor wel de flaterende doelman Jasper Cilissen bedanken.

Heerenveen was bij NEC op het uur op een 2-1- achterstand gekomen door een doelpunt van Landry Dimata. Zo'n vijf minuten later mocht Colassin invallen. In de 82e minuut lukte Heerenveen de 2-2 en vijf minuten later scoorde Colassin de winning goal. Cilissen liet het schotje van de Belg zomaar lopen en de bal belandde via de paal in doel.

Voor Colassin is het zijn eerste officiële doelpunt voor Heerenveen, dat hem dit seizoen huurt van Anderlecht. De 22-jarige aanvaller is er vooral invaller.

Bron: © Eigen redactie