Van Himst ziet Lukaku binnen drie jaar terugkeren naar Anderlecht

DONDERDAG, 11 MEI 2023, 14:19 - RomBous
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Romelu Lukaku viert komende zaterdag alweer zijn dertigste verjaardag: een belangrijk moment in het leven van een profvoetballer. De Rode Duivel gaf in het verleden al meermaals aan dat hij zijn carrière graag zou beëindigden bij Anderlecht.

Anderlecht-icoon Paul Van Himst gelooft dat de terugkeer naar de ploeg van zijn hart er wel eens sneller zou kunnen komen dan veel mensen verwachten. "Ik zie hem niet doorgaan tot zijn 37ste op het hoogste niveau", aldus Van Himst in La Dernière Heure. 

Lukaku wordt dit seizoen verhuurd door Chelsea aan Inter Milan maar kreeg de afgelopen maanden meermaals te kampen met blessures. De viervoudige Gouden Schoen voorspelt dat Big Rom nog maximaal twee tot drie jaar zal kunnen meedraaien op het hoogste niveau alvorens terug te keren naar het Lotto Park.

Lukaku keert na dit seizoen terug naar Chelsea waar hij nog een contract heeft tot 2026. De toekomst van de Rode Duivel bij The Blues zal grotendeels afhangen van de nieuwe coach. Vooral de naam van Mauricio Pochettino wordt hierbij nadrukkelijk genoemd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.