Gillet wellicht weg als coach RSCA Futures

MAANDAG, 15 MEI 2023, 09:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

1B Het Nieuwsblad vernam dat de jeugdwerking van Anderlecht deze zomer een metamorfose zal ondergaan. Een verlengd verblijf van Guillaume Gillet als coach van de RSCA Futures lijkt daarbij onwaarschijnlijk. Club Luik toont alvast belangstelling in Gillet en die interesse is wederzijds.

Op een jaartje Standard na voetbalde Gillet van zijn 8e tot zijn 20 voor Club Luik. Hij debuteerde er ook in de eerste ploeg. Volgend seizoen speelt de traditieclub in 1B en ze denken aan Gillet als coach. "Net als Anderlecht zit Club Luik in mijn voetbalhart", aldus Gillet wanneer hem gevraagd wordt naar de interesse.

Een beslissing is nog niet genomen. "Ik ga met het bestuur om de tafel zitten om te kijken wat de beste oplossing is", aldus Gillet. Maar volgens Het Nieuwsblad is de kans dus klein dat hij coach van de RSCA Futures blijft.

"Ik ben blij met mijn eerste ervaring als hoofdcoach", verwijst Gillet naar de voorbije maanden als coach van de Futures. "Play-Off 1 is een pluspunt, maar er is nog veel beterschap mogelijk."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.