Officieel: Michez tekent voor drie jaar bij Beerschot

MAANDAG, 15 MEI 2023, 21:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - 1B Dezelfde dag als dat hij afscheid nam van Anderlecht, heeft Simion Michez zijn nieuwe club bekendgemaakt. Het 21-jarige jeugdproduct van paars-wit tekent een contract voor drie jaar bij Beerschot. "Het is geweldig dat ik deze stap kan zetten om mij te ontwikkelen", vertelt hij op de website van zijn nieuwe club.

Michez ruilde op zesjarige leeftijd Charleroi voor Anderlecht. "In de periode van Kompany trainde ik fulltime mee met de eerste ploeg van Anderlecht. Daar heb ik enorm veel bijgeleerd op korte tijd", zo vertelt hij. "“Begin dit seizoen werd ik dan teruggezet naar de U23 in 1B.  Daar heb ik verschillende posities gespeeld van aanvaller tot verdediger. Mijn statistieken als aanvaller zijn daardoor wat beperkt, maar ik scoorde wel tegen Beveren en RWDM."

Het avontuur bij Anderlecht zit er nu dus op "Een van de redenen waarom ik voor Beerschot kies, is omdat ik graag voor veel volk speel", lacht Michez. "Die extra drive, daar geniet ik van. Dat ik nu een stap kan zetten waar ik mezelf verder kan ontwikkelen in dat opzicht, vind ik geweldig. Ik kan niet wachten om voor dit publiek te spelen."

 


 


Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.