Dauda trefzeker voor Tenerife (video)

ZONDAG, 21 MEI 2023, 22:22 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Met een doelpunt in de 79e minuut heeft Mo Dauda zijn club Tenerife dit weekend op weg gezet naar een 2-1-zege tegen Burgos. De Anderlecht-huurling mocht iets voorbij het uur invallen bij een 0-1-achterstand. Een dik kwartier later hing hij de bordjes gelijk.

Dauda reageerde het meest alert toen de bal even bleef hangen bij een hoekschop. Voor de spits was het zijn derde doelpunt van het seizoen.

Diep in blessuretijd scoorde Waldo Rubio, twee jaar geleden nog even bij Cercle Brugge, de winnende 2-1. Zowel Tenerife als Burgos staan in de middenmoot.

Via deze link kunt u een wedstrijdverslag bekijken. Het doelpunt van Dauda volgt na minuut 1:30.

Bron: © Eigen redactie