Voerde Veldman al scoutingsopdracht voor Ajax uit?

DONDERDAG, 25 MEI 2023, 17:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Robin Veldman was gisteren aanwezig bij de wedstrijd tussen Fenerbahçe en Sivasspor in de Turkse beker. Volgens lokale media was hij er om Ferdi Kadıoğlu en Arda Güler te bekijken. Opvallend: beide spelers hebben een erg hoge marktwaarde en Güler werd recent erg nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax.

Op zijn eigen Instagram-stories plaatste Veldman gisterenavond een filmpje over zijn aanwezigheid bij de wedstrijd. Vanuit Turkije klinkt het dat hij Ferdi Kadıoğlu en Arda Güler kwam bekijken.

Kadıoğlu is een verdediger van 23 jaar die geboren en getogen is in Nederland en sinds 2019 voor Fenerbahçe speelt. Hij telt negen caps voor Turkije en heeft een marktwaarde van 15 miljoen euro.

Güler is een 18-jarige centrale middenvelder en een groot talent. Hij debuteerde al voor de nationale ploeg en staat erg nadrukkelijk in de belangstelling van Ajax en Newcastle. Zijn martwaarde bedraagt 11 miljoen euro.

Kortom: twee spelers die onhaalbaar zijn voor Anderlecht. Rijst dus de vraag: was Veldman er om andere spelers te scouten? Was het een pleziertripje? Of was hij er daadwerkelijk al met het oog op een overstap naar Ajax? De tijd zal het uitwijzen.

Bron: © Eigen redactieNieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.