Assist en doelpunt voor Olsson (video)

DINSDAG, 30 MEI 2023, 22:42 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Als Midtjylland nog twijfelde om Kristoffer Olsson definitief over te nemen van Anderlecht, heeft de middenvelder nog enkele extra argumenten op tafel gelegd. In de partij tegen Silkeborg maandagavond was hij goed voor een erg fraaie assist en een dito doelpunt.

Silkeborg, dat we nog kennen als tegenstander van Anderlecht in de Conference League, kwam na een kwartier spelen op voorsprong. Op slag van rust scoorde Midtjylland de gelijkmaker. Olsson kreeg de bal, ontdeed zich van enkele tegenstander, rukte knap op en gaf op het juiste moment de pass, waarna Isaksen kon scoren.

In de 69e minuut zette Olsson zijn ploeg zelfs op een 1-2-voorsprong. Hij zette zich goed door en trapte vervolgens fraai in de linkerbenedenhoek. Helaas leverde het geen overwinning op. De partij eindigde op 3-3.

Bekijk de assist in de video hieronder vanaf 1:31 en het doelpunt vanaf 2:07.

Bron: © Eigen redactie