"Colassin kan ook volgend seizoen bij ons passen"

VRIJDAG, 2 JUNI 2023, 10:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Heerenveen heeft de aankoopoptie in de huurovereenkomst van Antoine Colassin niet gelicht. De Friezen vinden de vastgelegde transfersom te hoog. Maar het lijkt erop dat Heerenveen wel met Colassin wil doorgaan. "Antoine doet het hier goed", krijgt hij lof van coach Kees van Wonderen.

Lange tijd was Colassin vooral invaller, pas enkele weken geleden veroverde hij een basisplaats. In een gesprek met Voetbal International vertelt Van Wonderen hoe dat ging. "Colassin is toen naar me toe gekomen. Hij wilde meer spelen en ervoor zorgen dat hij bij Heerenveen kon blijven. Ik vond dat een heel mooi gesprek. Het toonde zijn instelling en motivatie."

Volgens Van Wonderen ziet Colassin in Heerenveen een goede club om zich te ontwikkelen. De Belg wil dan ook graag blijven, maar dan zal Heerenveen een akkoord moeten vinden met Anderlecht. Colassin heeft bij paars-wit nog een contract tot 2025. De aankoopsom die in de huurovereenkomst is vastgelegd, vinden de Friezen te hoog.

Van Wonderen ziet in ieder geval toekomst voor Colassin in Friesland. "Ik zie in hem een speler die ook volgend seizoen bij Heerenveen zou kunnen passen", besluit hij.

Bron: Vi.nl



anderlecht-online forum