Vertonghen opgeroepen voor Rode Duivels

DINSDAG, 6 JUNI 2023, 16:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Jan Vertonghen mag zich maandag in Tubeke melden bij de Rode Duivels. De verdediger maakt deel uit van de 24-koppige selectie van bondscoach Domenico Tedesco voor de interlands tegen Oostenrijk en Estland. "Vertonghen werkte elke dag in de gym in Tubeke", aldus Tedesco

De laatste wedstrijd van Vertonghen dateert al van 23 april. De EK-kwalificitieduels komen bijna twee maanden later. "Nadat we wisten dat Anderlecht geen play-offs zou spelen, had ik contact met Jan", vertelt Tedesco. "Hij gaf aan graag bij het team te zijn voor deze twee wedstrijden."

Aan het einde van het seizoen had Vertonghen wat problemen aan de enkel. "Hij heeft hieraan gewerkt. Elke dag is hij in de gym in Tubeke. We volgen zijn situatie dag tot dag op. We zullen zien of het maandag lukt om aan te sluiten bij de groepstraining."

Vertonghen is de enige speler van Anderlecht in de kern. Zeno Debast maakt deel uit van de selectie van de U21 voor het Europees kampioenschap.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.