Debast: "Naar play-offs kijken deed pijn"

DONDERDAG, 8 JUNI 2023, 06:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zeno Debast en Mario Stroeykens openden woensdagavond, samen met rapper Damso, een voetbalpleintje te Anderlecht. Debast blikte terug op de afgelopen periode, eentje zonder play-offs en kijkt vooral hongerig de voorbereidingen tegemoet. 

"De afgelopen periode was niet de meest leuke uit mijn carrière, naar de play-offs kijken deed pijn, dus dat heb ik zoveel mogelijk niet gedaan. Maar het is aan ons nu, we hebben tijd genoeg gehad om na te denken over alles wat er fout gelopen is."

Debast zal pas aansluiten bij RSC Anderlecht na zijn interlandverplichtingen met de nationale U21. "Maar ik zal er klaar voor zijn en er is nog tijd genoeg om samen met de groep te trainen. Ik ben enorm hongerig om er opnieuw aan te beginnen."

Toekomst

Debast zelf ligt nog één jaar onder contract, grote uitspraken over zijn toekomst deed hij niet. "Ik heb een carrièreplan maar dat hou ik liever voor mezelf. Mijn hart is paars, maar een toekomst in het voetbal is geen exate wetenschap, je weet nooit wat er op je pad komt. Maar de focus blijft wel bij Anderlecht." 

Bron: sportwereld.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.