Officieel: Reedijk nieuwe coach RSCA Futures

VRIJDAG, 16 JUNI 2023, 21:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

1B Anderlecht heeft vandaag de komst van Marink Reedijk als nieuwe coach van de RSCA Futures bekendgemaakt. "Het is een prachtige uitdaging om de jonge talenten van de club klaar te stomen in een competitieve omgeving. En om hen hopelijk uiteindelijk te zien doorgroeien naar het eerste elftal", vertelt de Nederlander.

De 31-jarige Reedijk begon als jeugdcoach bij de Nederlandse voetbalbond. Daarna was hij actief bij de jeugdploegen van Ajax en West Bromwich Albion. Vijf jaar geleden ging hij aan de slag als T2 bij toenmalig tweedeklasser Roeselare. 

De voorbije twee seizoenen was Reedijk assistent van Thomas Letsch (Peter Verbeke zijn eerste keuze om Vincent Kompany op te volgen als coach van Anderlecht afgelopen zomer) en Phillip Cocu bij Vitesse.

"De Belgische competitie is erg interessant. Dit is voor mij als coach ook de juiste stap in mijn ontwikkeling", aldus Reedijk.

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.