Anderlecht wint eerste oefenwedstrijd

ZATERDAG, 24 JUNI 2023, 22:39 - TCV

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft zijn eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding met 0-5 gewonnen tegen Oudenaarde. Anderlecht speelde met een team dat was samengesteld uit spelers uit de A-kern en uit een aantal jongeren.

De drie doelmannen (Van Crombrugge, Coosemans en Vercauteren) speelden ook elk een half uur. Aan de rust stond het 0-2 met goals van Amuzu en Stassin. Na rust scoorde aanvaller Luca Monticelli (foto) nog twee keer. Angulo nam het laatste doelpunt voor zijn rekening. Oudenaarde speelt in Tweede klasse amateurs.

Score: 0-5
Doelpunten:  7' Amuzu (0-1), 37' Stassin (0-2), 46' Monticelli (0-3), 56' Monticelli (0-4), 66' Angulo (0-5)

Anderlecht eerste helft: Van Crombrugge (33' Vanhoutte), Engwanda, Lapage, Delcroix, N'diaye, Sadiki, Leoni, Stroeykens, Dreyer, Stassin en Amuzu

Anderlecht tweede helft: Vanhoutte (62' Coosemans), Sardella, Baouf, Lissens, Masscho, Arnstad, Kana, Degreef, Monticelli, Raman en Angulo

Bron: © Eigen redactie