Enkele vaststellingen van het oefenduel tegen FCSB

MAANDAG, 3 JULI 2023, 08:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De Waalse kranten Sudpresse en La Dernière Heure waren aandachtige volgers van de oefenwedstrijd tussen Anderlecht en FCSB. Ze noteerden enkele opvallende vaststellingen.

Francis Amuzu was tijdens de eerste helft de meest aanwezige speler op offensief vlak. Op het einde ontbrak echter de efficiëntie.

In de verdediging toonde Hannes Delcroix zich erg sterk. Linksback Moussa N'Diaye had een goede klik met Francis Amuzu, die voor hem speelde. Alonzo Engwanda speelde rechts achteraan en kreeg twee goede kansen.

Tijdens de tweede helft was Anders Dreyer de meest opvallende man. Ook Theo Leoni maakte indruk, hij liet zien klaar te zijn om zijn plaats in de A-kern op te nemen. Ook Killian Sardella en Noah Sadiki speelden sterk.

Anderlecht zette een hele wedstrijd lang hoog druk. De coaches waren erg actief en vooral Mario Stroeykens, Killian Sardella en Moussa N'Diaye kregen heel wat aanwijzingen. 

Bron: Sudpresse (Guillaume Raedts)
La Dernière Heure (Christophe Franken)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.