Update over dossiers Hezze en Zalazar

WOENSDAG, 12 JULI 2023, 12:22 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Transferjournalist Sacha Tavoliero meldt een update over de dossiers van twee spelers waarin Anderlecht interesse heeft. Omdat er opnieuw moeilijkheden opduiken in het dossier van Hezze zou de prioriteit nu bij Zalazar liggen als versterking voor het middenveld.

Tavolieri meldt dat Anderlecht financieel niet in staat is om beide spelers te halen, ook al omdat er bijvoorbeeld geen interesse is voor Diawara.

Naar het schijnt is het probleem bij Hezze een percentage op de transfer dat zijn club Huracan niet wil betalen. Hierdoor vertragen de gesprekken tussen beide clubs, al is het wel zo dat in de Argentijnse competitie op 30 juli de winterbreak begint. Mogelijk wachten beide clubs op dat moment.

Zalazar is een aanvallende middenvelder en zou 4 miljoen euro moeten kosten. De gesprekken met Schalke 04 zijn bezig. In dit dossier zijn de looneisen van de speler dan weer een struikelblok.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.