Officieel: Van Crombrugge naar Racing Genk

DINSDAG, 18 JULI 2023, 12:49 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Niemand zal nog door het nieuws verrast zijn, maar het is nu wel officieel. Doelman Hendrik Van Crombrugge verlaat Anderlecht voor Racing Genk. Van Crombrugge tekende er een contract voor drie seizoenen.

Van Crombrugge kwam in 2019 over van Eupen waardoor Anderlecht opnieuw over een betrouwbare doelman beschikte. Van Crombrugge speelde 120 wedstrijden voor Anderlecht en was ook een tijdlang out met een rugblessure. Vorig seizoen nam Bart Verbruggen de plaats in van de doelman die ondertussen ook fungeerde als kapitein.

Van Crombrugge over zijn vertrek: "Na vier jaar Anderlecht verlaten is toch moeilijker dan gedacht. Ik hoop dat de mensen mij zullen herinneren - niet zozeer omwille van het sportieve, maar alles er rond."

CEO Fredberg: "We zijn er ons van bewust dat het laatste half jaar moeilijk is geweest voor Hendrik. Daarom zijn we ook blij dat we een oplossing hebben gevonden die voor alle partijen werkt."

Bron: RSCA Website



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.