Ook volgend seizoen 'Lotto Park'

WOENSDAG, 19 JULI 2023, 14:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In 2018 ging RSC Anderlecht een partnership aan met de Nationale Loterij, het stadion werd toen omgedoopt in het 'Lotto Park'. De samenwerking liep tot 30 juni en nieuws over een verlenging was er nog niet, tot nu, de samenwerking is verlengd en ook het stadion blijft het Lotto Park.

CEO Non-Sports Kenneth Bornauw:

“We zijn verheugd om de samenwerking met de Nationale Loterij verder te zetten. Het Lotto Park is de afgelopen jaren voor iedereen een begrip geworden, een merknaam die staat voor passie en beleving van supporters. Het doet plezier om te zien dat de Nationale Loterij ons steunt in onze ambities en hiermee haar vertrouwen uitspreekt in de toekomst van onze club.”

Gedelegeerd Bestuurder van de Nationale Loterij Jannie Haek:

“Ik ben verheugd dat aan onze partnership met Sporting Anderlecht een vervolg wordt gebreid. Het valt toch uitzonderlijk te noemen dat de naam “Lotto Park” zich op erg korte tijd in het collectieve geheugen van de Anderlechtfan en bij uitbreiding van alle voetballiefhebbers heeft genesteld. De naamgeving van diverse zalen, stadia en andere locaties is trouwens inherent aan de strategie van de Nationale Loterij om elke dag opnieuw zo dicht mogelijk bij de Belgen te staan.”

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.