Futures winnen van Jong AZ

DONDERDAG, 20 JULI 2023, 00:57 - TCV

JEUGD De RSCA Futures hebben een oefenwedstrijd met 2-3 gewonnen tegen Jong AZ. Jong AZ won vorig seizoen nog de UEFA Youth League. Marink Reedijk, de nieuwe coach van de Futures, bracht twee verschillende elftallen aan de afrap in elke helft.

Anderlecht kwam op achterstand, maar Stassin scoorde net voor rust de gelijkmaker. In de tweede helft klom Anderlecht op 1-3 via goals van Bundu en Azaouzi. In de slotfase konden de Nederlanders nog milderen tot 2-3. Twee testspelers kwamen in actie: de Belgische Amerikaan Devon De Corte en de Senegalees Pape Youssou Niang.

Opstelling eerste helft: Vercauteren, Bouchouari, Baouf, Barry, Masscho, De Corte, Tajaouart (cap), Vergeylen, Colassin, Diallo, Stassin

Opstelling tweede helft: Haentjes, Maamar, Niang, Lapage (cap), Nicaise, Ismaili, Abdulrazaq, Engwanda-Ongena Alonzo, El Afaki Fellah (84' Likebeli Nguikinde), Bundu, Azaouzi

Bron: © Eigen redactie