Riemer: "We zijn er klaar voor"

MAANDAG, 24 JULI 2023, 13:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Volgens Brian Riemer is de ploeg klaar voor de start van de competitie. Hij zag een aantal goede dingen tegen Ajax, maar had graag nog meer doelpunten gezien. Kasper Dolberg scoorde zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club, maar hij gelooft dat zijn speler nog maar op 60% van zijn potentieel zit.

Ook Maxime Dupé speelde een goede wedstrijd, maar moet nog wat werken en wennen aan de automatismen met zijn nieuwe ploeg.

Riemer gaf de voorkeur aan Kristian Arnstad op het middenveld in plaats van Mario Stroeykens, maar voegde eraan toe dat Stroeykens een meer aanvallende speler is, dus er zal elke keer een keuze gemaakt moeten worden, afhankelijk van de opstelling van de tegenstander.
 
De mercato is nog lang en er kunnen nog steeds nieuwe spelers bijkomen en er kunnen nog steeds spelers vertrekken. De coach verzekert ons dat Jesper Fredbeg hier dag en nacht mee bezig is. 
 
De uitgesproken ambitie van Anderlecht op dit moment is om deel te nemen aan de Champion's Playoffs. De start van het kampioenschap is complex, met twee grote wedstrijden om mee te beginnen, maar er zijn dertig wedstrijden in een kampioenschap," aldus nog Riemer. die besluit met te zeggen dat het team sterker en sterker wordt, met veel jonge spelers en nieuwe gezichten.
"Hoe meer ze samen spelen, hoe beter ze zullen worden."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.