Officieel: Justin Lonwijk wordt gehuurd van Kiev

DINSDAG, 25 JULI 2023, 19:36 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft de komst van de 23-jarige Nederlandse middenvelder Justin Lonwijk aangekondigd. Zoals verwacht komt hij op huurbasis over van Dynamo Kiev met een aankoopoptie.

Eerder deze avond was Lonwijk al gespot op een foto die Zeno Debast had geplaatst op social media. Bij Kiev speelde hij 18 keer in de competitie in Oekraïne. Hij speelde in de jeugd van Willem II en PSV alvorens hij de overstap maakte naar Utrecht. Twee jaar geleden kwam Viborg (de ex-club van Fredberg) hem halen in Utrecht. Voor de Deense club speelde hij 60 matchen.

CEO Fredberg: "Hij is een veelzijdige, aanvallende middenvelder die op meerdere posities kan spelen. We kennen zijn kwaliteiten, nu is het zaak om hem speelklaar te krijgen"

Lonwijk: "Ik ben zeer trots om dit shirt te mogen dragen. Ik speelde in de jeugd bij PSV en Willem II vaak tegen Anderlecht, en zij waren toen al altijd bij de beste."

Bron: RSCA Website



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.