Riemer opvallend positief na futloze prestatie

ZATERDAG, 29 JULI 2023, 08:30 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Coach Brian Riemer toonde zich na de slechte match van zijn ploeg wel erg optimistisch. Uiteindelijk had Paars-wit weeral kansloos verloren tegen Union dat bijna zijn halve ploeg had moeten veranderen door de vele transfers. Anderlecht slaagde er met veel goede wil in om twee kansen te creëren waarvan een binnen het kader.

"Een grote ontgoocheling? Dat zijn grote woorden", sprak Riemer na de wedstrijd. Hij verklaarde dat de spelers beseften dat de eerste helft onacceptabel was, maar voegde ook toe dat Union vorig seizoen bijna kampioen was (met een vijftal vertrokken spelers, weliswaar). Riemer sprak over een gebrek aan snelheid, een gebrek aan moed en te weinig kwaliteit om de bal diep te spelen.

Riemer verwees ook nog naar de kans die Dolberg in het slot van de wedstijd te slap op Moris trapte terwijl aan de overkant een penalty werd gefloten. "Dit was match 1 van de 30. We zijn niet blij, maar gaan ook absoluut niet nerveus worden. Ik ben zeker dat het een geweldig seizoen wordt." besloot de Deen.

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.