Exit voor Kindermans die naar Antwerp trekt

DINSDAG, 15 AUGUSTUS 2023, 09:37 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het Nieuwsblad en Sporza melden dat Jean Kindermans, hoofd jeugdopleiding bij Paars-wit, vanaf 1 juli 2024 aan de slag gaat bij Antwerp. Anderlecht probeerde om Kindermans aan boord te houden, maar volgens de krant voelde Kindermans onvoldoende respect.

Kindermans is het gezicht van Neerpede dat in de voorbije decennia topvoetballers leverde als Kompany, Lukaku, Tielemans en Doku. Eerder dit jaar waren er al serieuze storingen in de relatie tussen Kindermans en Anderlecht. Kindermans was een van de weinigen die de 'opruimpolitiek' van Marc Coucke overleefde, maar in januari kreeg hij dan toch te horen dat hij zou moeten vertrekken.

De club probeerde deze scheve situatie alsnog recht te trekken, maar Kindermans vond dat hij te weinig respect kreeg. Hij trekt naar Antwerp waar er een nieuwe functie voor hem zal worden aangemaakt.

Wie Kindermans zal opvolgen op Neerpede, is nog niet geweten. Transferjournalist Sasha Tavolieri schuift Henk Mariman naar voor. Mariman is directeur bij de jeugdacademie bij OHL. Kindermans was 17 jaar actief bij Anderlecht.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.