RSCA Futures pakken drie punten in Dender

VRIJDAG, 18 AUGUSTUS 2023, 22:18 - TCV

WEDSTRIJDEN De RSCA Futures hebben na de nederlaag van vorige week gepast gereageerd met een 2-3 zege op het veld van Dender. Er werd maar liefst twaalf minuten extra time gegeven, maar de Futures wisten de zege mee naar huis te nemen.

Angulo scoorde de 0-1 niet lang voor rust, maar Dender wist op slag van rust gelijk te maken. In minuut 71 maakte Lapage de mooie 1-2. De verdediger trapte na een vrije trap vanuit een schuine hoek een vluchtschot in de verste bovenhoek. Nieuwkomer Tudor Mendel scoorde in minuut 77' met de 1-3 meteen zijn eerste doelpunt. In de extra tijd milderde Dender nog tot 2-3.

Opstelling Anderlecht: Vercauteren, Masscho (Camara 86'), Baouf (Barry 87'), Lapage, Moutha-Sebtaoui, A. Engwanda, Tajaouart, Degreef, Angulo (N. Engwanda 65'), Monticelli (Vergeylen 87'), Diallo (Mendel-Idowu 55')

Bron: © Eigen redactie