Winst in oefenmatch tegen Patro Eisden

MAANDAG, 21 AUGUSTUS 2023, 17:46 - TCV

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft vanmiddag een oefenwedstrijd gewonnen tegen Patro Eisden met 1-0. Spelers die gisteren weinig of geen minuten maakten (zoals Augustinsson, Arnstad, Kana en Dreyer) en spelers uit de Futures stonden op het veld. Nilson Angulo scoorde het enige doelpunt voor rust na een al dan niet voorafgaande buitenspelfase.

Afgaand op de samenvatting kreeg Anderlecht kansen bij de vleet, zeker voor rust. Het raakte enkele malen de lat bij de afwerking. Na rust kwam Patro Eisden uit de Challenger Pro League meer opzetten en kreeg het ook enkele grote kansen. Maar ook Anderlecht had in de tweede helft nog een paar maal kunnen scoren. In de tweede helft bracht Riemer meer en meer spelers uit de Futures in het veld.

Anderlecht begon met: Coosemans, Masscho, Lissens, Lapage, Augustinsson, Kana, Arnstad, Stroeykens, Angulo, Dreyer, Vazquez.

Bron: Facebook Anderlecht