Deen Sörensen in beeld als vervanger Delcroix

DINSDAG, 22 AUGUSTUS 2023, 22:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Na het vertrek van Hannes Delcroix heeft Anderlecht met Jan Vertonghen nog slechts één linksvoetige centrale verdediger in de kern. Volgens Het Nieuwsblad is daarom Bech Sörensen in beeld. De interesse in de 24-jarige Deen is wel nog niet concreet.

Sörensen ruilde op 18-jarige leeftijd Horssens voor Brentford. Hij is dus geen onbekende voor Brian Riemer. Een doorbraak bij Brentford zat er nog niet in. De voorbije seizoen werd Sörensen uitgeleend aan Wimbledon (2019-2020), Nice en Groningen (2022-2023). Bij Groningen was hij tijdens de tweede helft van vorig seizoen basisspeler, maar de club degradeerde wel uit de Eredivisie.

Sörensen heeft ligt nog tot eind dit seizoen onder contract bij Brentford. Zijn marktwaarde wordt geschat op 2,5 miljoen euro. Het Nieuwsblad omschrijft Sörensen als 'een plausabele piste'. Er was nog geen contact tussen Anderlecht en zijn entourage, aldus de krant.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.