Grasmat Lotto Park getroffen door ziekte

WOENSDAG, 23 AUGUSTUS 2023, 20:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De aandachtige supporter heeft het zondag wellicht gezien: de speelveld van het Lotto Park ligt er niet al te best bij. Blijkbaar werd de grasmat deze zomer getroffen door een ziekte. Dat verklapte Union-coach Alexander Blessin. Union speelt morgen in het Lotto Park een Europees duel.

Het Lotto Park kent een intense week. Afgelopen zondag speelde Anderlecht er tegen Westerlo en komende zondag komt Charleroi op bezoek. Tussendoor is het Lotto Park morgen het decor voor de Europese kwalificatiewedstrijd van Union. Tegen Lugano gaan de Unionisten op zoek naar een plaats in de poulefase van de Europa League.

Het Anderlecht-veld ligt er echter niet perfect bij. "De terreinverzorger kwam me zeggen dat de grasmat deze zomer werd getroffen door een ziekte", vertelde Union-coach Blessin op zijn persconferentie in de aanloop naar de wedstrijd.

"Het is altijd jammer om zo'n belangrijke wedstrijd niet op een perfect veld te kunnen spelen, maar dat is geen excuus. De situatie is voor beide teams dezelfde. We nemen de zaken zoals ze zijn en zijn heel tevreden dat we in Anderlecht onze wedstrijd mogen spelen."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.