Griekse en Engelse interesse voor Amuzu

ZONDAG, 27 AUGUSTUS 2023, 23:33 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Vanavond was hij nog de matchwinnaar en er beweegt wat rond Francis Amuzu volgens transferspecialist Sacha Tavolieri. Zowel Olympiakos als Nottingham Forest zijn opties voor de snelle flankaanvaller. Amuzu wil van de interesse gebruik maken om de stap te zetten naar het buitenland.

Olympiakos bood volgens Tavolieri 6,5 miljoen euro voor een huur met aankoopverplichting, maar dat bod werd geweigerd door Anderlecht dat momenteel 9 miljoen zou willen. Een huur aan Nottingham (met vermoedelijk een soortgelijke constructie) behoort ook tot de mogelijkheden, maar niets staat momenteel vast. Maar feit is dat Amuzu dus nog zou kunnen vertrekken.

Anderlecht zal kort op de bal moeten spelen, want de transfermarkt sluit in België op 6 september. Als Amuzu vertrekt, zal het sowieso een vervanger in huis moeten halen, want de flanken zijn al vrij dun bevolkt in de kern.

Bron: Sacha Tavolieri



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.