Murillo: "Bedankt, ik ben voor altijd een mauve"

WOENSDAG, 30 AUGUSTUS 2023, 22:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS In een uitgebreide tekst op Instagram heeft Amir Murillo vandaag afscheid genomen van Anderlecht en zijn supporters. De Panamees tekende vandaag bij Marseille in Frankrijk. "Dankzij Anderlecht realiseerde ik mijn droom."

Lees hieronder de volledige boodschap van Murillo.

Beste Mauves,

Na 3,5 jaar samen is de tijd aangebroken dat onze wegen scheiden. Maar voor het zo ver is, wil ik terugdenken aan alle mooie momenten die we samen beleefden en de onmeetbare steun die ik altijd kreeg van de club en de supporters.

Dankzij Anderlecht realiseerde mijn droom om in Europa te voetballen, voor titels te strijden en Europees te spelen. Op persoonlijk vlak arriveerde ik als een jonge kerel, maar vertrek ik met een familie. De liefde en steun die mijn familie en ik kregen, zit voor altijd in onze harten.

Een speciale vermelding is er voor mijn ploegmaats. Velen werden vrienden. Ook bedankt voor de coaches die ik had tijdens mijn tijd hier. Zonder hen zou het onmogelijk zijn om deze volgende stap in mijn carrière te zetten. Ik wil ook de leden van de staf, zoals de kinesisten, dokters en materiaalman, niet vergeten. Zonder hen zouden de spelers niet kunnen evolueren.

Tot slot, op een erg speciale manier, wil ik enkele woorden opdragen aan de supporters. We hebben afgezien, we hebben gehuild, we hebben gevierd en we hebben gewonnen. De namiddag die we samen doorbrachten in het Lotto Park en over heel België zal ik altijd herinneren. Waar we ook waren, de 'mauves' heersten overal. Dat is de mooiste overwinning voor elke voetballer.

Heel erg bedankt.
Eens een mauve, altijd een mauve

Michael Amir Murillo


 



Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.