RSCA Futsal wint Supercup

MAANDAG, 4 SEPTEMBER 2023, 08:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSCA Futsal heeft zijn eerste beker van het seizoen in de wacht gesleept. Na een 5-1 overwinning op Bilzen in de competitieopener op vrijdagavond, versloeg Anderlecht gisteren Herentals met 6-1 in Roosdaal.  Cainan was de topscorer van de dag met 4 doelpunten, terwijl Saura en Edu ook het net vonden. 

Coach Luca Cragnaz was uiteraard blij met de overwinning in de Supercup, ook al kwam de overwinning hem duur te staan. "Het is mijn verjaardag en ben hen een tournée génerale schuldig na die fantastische prestatie. Gelukkig vier ik mijn verjaardag maar één keer per jaar".

Kapitein Grello was verheugd om nog een trofee omhoog te houden. "Prijzen verzamelen blijft onze drijfveer. Natuurlijk waren we de grote favorieten tegen Herentals, maar het is altijd spannend".

De Final Four

Grello is zich ervan bewust dat de lat dit seizoen weer heel hoog komt te liggen. "We willen dit seizoen opnieuw de Final Four bereiken en we hopen het beter te doen dan de vierde plaats van vorig jaar. Ook in België moeten we natuurlijk weer kampioen worden. Maar dat is niet zo makkelijk, want de competitie is zwaarder geworden. Ik verwacht veel tegenstand, vooral van Charleroi.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.