Verschueren neemt ontslag uit raad van bestuur

MAANDAG, 4 SEPTEMBER 2023, 20:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Michael Verschueren neemt afscheid van Anderlecht. Na ruim dertien jaar neemt de zoon van Mister Michel ontslag uit de raad van bestuur van de club. "Michael gaat binnenkort een nieuwe uitdaging aan binnen het internationale voetbal waarvoor een volledige onafhankelijkheid vereist is", zo meldt Anderlecht.

"Ik heb altijd geprobeerd deze mooie club mee vorm te geven, in navolging van een aantal krachtige voetballeiders voor mijn tijd", zegt Verschueren in een reactie. "Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan de fans, bestuurders en sponsors van de club voor hun vertrouwen tijdens de afgelopen jaren."

De nieuwe functie die Verschueren gaat opnemen, is niet te combineren met de rol van bestuurder bij één bepaalde club. "Het moment is gekomen om mijn energie ten dienste te stellen van de verdere uitbouw van het internationale voetballandschap", besluit Verschueren.

Het vertrek van Michael Verschueren betekent het einde van een tijdperk. Sinds de komst van vader Michel in 1980 was er altijd een Verschueren actief bij de club.

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.