Schmeichel zeker, nog afwachten voor Hazard

DINSDAG, 5 SEPTEMBER 2023, 06:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De deal met Kasper Schmeichel is zo goed als rond, de doelman zou zijn handtekening zetten onder een contract voor één jaar bij RSC Anderlecht. Meer twijfels zijn er rond de overgang van Thorgan Hazard, de onderhandelingen lopen nog, maar niets is nog beslist.

Schmeichel zou geen speelgaranties gekregen hebben van paars-wit, hij zal de concurrentie moeten aangaan met huidig doelman Maxime Dupé. Daarnaast brengt de Deense international wel een pak ervaring en leiderscapaciteiten naar het Lotto Park.

Thorgan Hazard
De transfermarkt in Duitsland is ondertussen gesloten, dus Dortmund moet Hazard niet echt meer ten gelde maken. Wil de linkerflankspeler toch vertrekken wil de Duitse club een bedrag van om en bij de vijf miljoen euro in ruil. Daarbovenop ligt het loon van Hazard redelijk hoog, hij zal sowieso moeten inleveren wil hij terug in de Jupiler Pro League spelen.

In ruil ligt er bij RSC Anderlecht een contract voor vier seizoenen klaar voor de Rode Duivel. De onderhandelingen zijn volop bezig maar witte rook is er momenteel nog niet. Er resten nog iets minder dan 48 uur om de deal te beklinken.

Bron: HLN (Kjell Doms)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.