Debast: "Drie partijen nodig om tot transfer te komen"

WOENSDAG, 6 SEPTEMBER 2023, 17:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ja, hij heeft gepraat met PSV Eindhoven over een transfer. Dat vertelde Zeno Debast vanmiddag op de persconferentie die hij gaf bij de Rode Duivels. "Of dit het moment was om een stap te zetten? Misschien", gaf hij aan. "Maar bij Anderlecht blijven is geen stap achteruit."

Debast vertelde dat hij een stap hogerop enkel wilde zetten als het de juiste was. En met 'juist' lijkt hij te doelen op 'juist voor alle partijen'. "De drie partijen moeten akkoord zijn om tot een transfer te komen", klonk het. Een subtiele hint dat het Anderlecht was dat dwarslag of transfersom vroeg waaraan PSV niet wenste te voldoen?

Hoe dan ook lijkt Debast het niet erg te vinden dat hij nog bij Anderlecht is. "Aan de zijde van Jan Vertonghen kan ik nog veel leren", vertelde hij. "Of ik garanties gekregen heb dat ik na het seizoen mag vertrekken? Daarover hebben we het nog niet gehad."

Debast kreeg ook vragen over de jongste aanwinsten van Anderlecht. "Dat een speler als Schmeichel komt, is mooi voor de Belgische competitie. Een sterk karakter als hij kunnen we gebruiken", aldus de verdediger. "Hazard? Hem hoorde ik nog niet, want hij is hier niet. Ik hoop dat hij de juiste keuze maakt."

Bron: Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.