'Transfer Hazard is rond: alle handtekeningen zijn gezet'

WOENSDAG, 6 SEPTEMBER 2023, 20:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het Nieuwsblad meldt dat de transfer van Thorgan Hazard in kannen en kruiken is. Volgens de krant slaagde de aanvallende middenvelder voor zijn medische testen en ondertekende hij daarna zijn contract. Anderlecht is er trouwens in geslaagd om de transfersom nog stevig naar beneden te krijgen.

Volgens Het Nieuwsblad betaalt paars-wit amper 3 miljoen euro aan Dortmund. Mits enkele bonussen kan dat bedrag wel nog oplopen tot 3,5 à 4 miljoen euro. Toch minder dan de 5 miljoen die Dortmund gisteren nog wilde. Het is nu enkel nog wachten op de officiële aankondiging.

Met de transfer van Hazard zit het inkomend werk erop voor Jesper Fredberg en zijn team. Het Laatste Nieuws meldt dat er verder niemand meer bijkomt, dus ook geen verdediger meer.

Op uitgaand vlak beweegt er mogelijk wel nog wat. Benito Raman (STVV) en Antoine Colassin (RWDM, Oostende, Chareleroi) zoeken mogelijk nog andere oorden op. En wat met Mo Bouchouari? Net als Colassin overbodig, maar over hem hoorden we de voorbije maanden niets.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.