Verschaeren verlengt contract tot 2026

DONDERDAG, 21 SEPTEMBER 2023, 17:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Yari Verschaeren heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Anderlecht. De nummer tien verlengt zijn verbintenis, die eind dit seizoen afliep, tot medio 2026. "Anderlecht is gewoon dé club voor mij en ik voel dat ik hier nog niet klaar ben", aldus de middenvelder.

"Het is allerminst een ideale situatie als je in je laatste contractjaar plots langdurig geblesseerd bent. Ik ben daarom erg blij dat we er snel zijn uitgeraakt", vertelt Verschaeren op de officiële clubwebsite. "Ik ben hier altijd graag geweest. Ik ben ook blij met het respect en het vertrouwen dat ik van de directie gevoeld heb, dat geeft me een extra boost om nog meer terug te geven aan deze club."

"We zijn erg tevreden dat Yari bij ons blijft", zegt CEO Sports Jesper Fredberg. "Yari had vorig seizoen een cruciale impact binnen het team, tot zijn ongelukkige blessure in het voorjaar. We vonden het belangrijk om hem ons geloof en vertrouwen te tonen, dus zijn we vrij snel beginnen praten over de toekomst. Yari hoefde niet overtuigd te worden van onze ambities. Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik zeg dat we niet kunnen wachten om hem weer op het veld te zien."

Bron: © Eigen redactieNieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.