Sadiki: "Nooit duidelijke uitleg van Riemer gekregen"

ZATERDAG, 23 SEPTEMBER 2023, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Noah Sadiki was donderdagavond in het Europees duel in het Lotto Park een van de uitblinkers. Alleen speelde hij niet in een Anderlecht-shirt, maar wel in dat van Union. Na de partij kreeg hij enkele vragen over zijn afscheid van paars-wit, maar diep wilde hij daar niet op ingaan.

In geen tijd ontpopte Sadiki zich bij Union tot een van de sterkhouders. Niet als rechtsback zoals hij bij Anderlecht vaak speelde, maar als defensieve middenvelder. Een plek waar hij zich naar eigen zeggen beter voelt. "Ik ben kalm aan de bal en goed in ballen recupereren", aldus de 18-jarige Sadiki.

Na de Europese wedstrijd van Union in het Lotto Park tegen Toulouse mocht hij plaatsnemen naast coach Alexander Blessin  op de persconferentie. Een journalist stelde hem de vraag waarom hij de tweede helft van vorig seizoen bij Anderlecht naast de kern viel. "Ik heb daarover nooit een duidelijke uitleg gekregen van de trainer", was zijn antwoord. "Verder is het nu niet het moment om hier dieper op in te gaan."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.