Officieel: Stroeykens verlengt contract bij Anderlecht

VRIJDAG, 29 SEPTEMBER 2023, 15:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft zopas de contractverlenging van Mario Stroeykens bekendgemaakt. De aanvallende middenvelder tekende vandaag, op zijn 19e verjaardag, een overeenkomst tot 2026. "We zullen er alles aan doen om Mario zijn volledige potentieel te ontwikkelen in de komende jaren", zegt CEO Sports Jesper Fredberg.

Stroeykens had bij Anderlecht nog een contract tot eind dit seizoen. Al vele maanden werd er gesproken over een verlenging, maar de speler wilde uitzicht op voldoende speelminuten in het eerste elftal. Vandaag is de deal eindelijk beklonken.

"De eigen jeugdspelers zullen altijd een belangrijke troef blijven voor RSC Anderlecht. Daarom zijn we erg tevreden dat we, na spelers als Theo Leoni en Yari Verschaeren, nu ook Mario Stroeykens langer aan de club kunnen binden", zegt Fredberg.

"Als speler die hier bij de club is opgegroeid, ben ik erg trots met dit nieuwe contract", geeft Stroeykens aan. "Het toont het vertrouwen dat de directie in mij heeft en ik ben zelf blij om deel uit te maken van de nieuwe wind die door de club waait. Ik zal elke dag blijven werken om me te verbeteren en kijk ernaar uit om nog veel dat onbeschrijflijke gevoel mee te maken wanneer je als Neerpede-speler voor een vol Lotto Park speelt.” 

 



Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.