Amuzu: "Mijn mooiste doelpunt uit carrière" (video)

ZONDAG, 8 OKTOBER 2023, 12:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een orgelpunt van een prachtige avond. Zo kunnen we het doelpunt van Francis Amuzu omschrijven. In de 93e minuut ondeed hij zich fluks van twee verdedigers, waarna hij de bal vanop veertig meter in de winkelhaak knalde. "Mijn mooiste goal ooit? Ik denk het wel, ja."

"Ik kreeg de bal van Vazquez voor een counter", begint Amuzu het verhaal van zijn doelpunt. "Ik zag twee spelers voor me en dacht 'ik kom naar binnen tussen die twee'. Dan deed ik snel mijn hoofd omhoog en zag ik de keeper een beetje naar voor komen. Toen dacht ik 'meteen trappen, proberen' en hij ging er goed in. Of dit de mooiste goal was die ik ooit maakte? Ja, ik denk het wel."

Vorige week ontbrak Amuzu door een blessure. "Ik sukkelde met een pubalgie (stekende pijn in je lies en schaamstreek die uitstraalt naar je onderbuik, red.), maar nu voel ik me beter", aldus de flankaanvaller.

Na deze zege staat Anderlecht minstens tot later vandaag alleen op kop. Is Anderlecht helemaal terug? "We nemen elke wedstrijd stap voor stap en zien dat we aan de top blijven. We gaan zeker niet rustiger aan doen. We blijven gas geven op training."
 



Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.