Riemer: "De titel? Top zes is eerste doel"

ZONDAG, 8 OKTOBER 2023, 20:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na de overwinning tegen KV Mechelen heeft Anderlecht zich stevig in de voorste gelederen van het klassement genestigd. Na afloop van de wedstrijd kreeg coach Brian Riemer de vraag of Anderlecht nu een titelkandidaat is. "Onze visie is nog steeds dezelfde als in het begin van het seizoen", was zijn antwoord.

"Of we de landstitel ambiëren? We blijven het wedstrijd per wedstrijd bekijken en willen week na week bevestigen", aldus Riemer na afloop voor de microfoon van DAZN. "In de eerste plaats willen we in de top zes eindigen."

"Dat we nu (na de wedstrijd tegen Mechelen, intussen is Union goed op weg om weer over Anderlecht te wippen, red.) eerste staan, is echt fantastisch. We kenden een heel goede avond met een sterke prestatie van het team. We speelden goed, vooral voor de rust. We hadden meer dan één doelpunt voorsprong kunnen hebben. We hadden echt veel kansen."

Als Anderlecht voor de rust wat efficiënter was geweest, had het na de pauze minder stresserend geweest. "Aan het begin van de tweede helft was Mechelen beter", gaf Riemer toe. "Maar het is lastig om een hele wedstrijd die druk aan te houden."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.