Colassin: "Ik wil de Futures helpen"

DONDERDAG, 19 OKTOBER 2023, 08:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Antoine Colassin gelooft dat zijn ervaring in Nederland een geweldige leerervaring voor hem was. Hij hield van Heerenveen, dat hij omschrijft als een zeer open club, en hij genoot van elke wedstrijd.

Hij had die ervaring graag willen voortzetten, "maar een speler kan niet alles beslissen," aldus Colassin. Bij zijn terugkeer kreeg hij niet de kans om met de A-ploeg te trainen, dus trainde hij twee weken alleen.
 
Hij bleef liever kalm, in de overtuiging dat de situatie gunstig voor hem zou evolueren, en hij kreeg hulp van de U23-coach. Hij kwam weer terug in het ritme van de RSCA Futures en zijn ervaring was volgens hem goed voor het team.
 
Hij had gesprekken met Charleroi, maar uiteindelijk niets concreets. Na het einde van de mercato kreeg hij een nieuwe instelling: RSCA Futures helpen. Sinds het begin van het seizoen heeft hij twee keer het net gevonden en hij weet dat hij zijn goede statistieken moet bijhouden.
 
Zijn contract loopt af in juni 2025, maar daar denkt hij op dit moment nog niet te veel over na. Hij heeft nog geen gesprekken gehad met Brian Riemer en hij weet niet of de deuren naar de A-ploeg helemaal voor hem gesloten zijn, hij wil nu vooral presteren bij de RSCA Futures.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.