"Dolberg loopt hier dolgelukkig rond"

VRIJDAG, 20 OKTOBER 2023, 20:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kasper Dolberg heeft er twee erg intense weken opzitten. Vader worden, scoren tegen KV Mechelen en opnieuw opgeroepen worden voor de nationale ploeg. Volgens coach Brian Riemer is de spits klaar om zondag te knallen tegen Standard.

"Het was een stressvolle periode voor hem, maar gelukkig op een positieve manier", vertelde Riemer op zijn persbabbel vanmidag. "Die vrijdag was het zijn verjaardag en werd hij voor de eerste keer vader van twee meisjes. De dag erna werd hij opgeroepen voor Denemarken. De meisjes doen het enorm goed, net als zijn vriendin. Ik zie momenteel een dolgelukkige man rondlopen in Neerpede. Hij geniet van het moment. Alles rond hem is positief momenteel. Tegen Mechelen zag ik een kerel met enorm veel zin om te presteren."

Dat Dolberg tegen Mechelen zou spelen, stond voor Riemer niet vast. "Ik zat met twijfels", geeft de coach toe. "Ik sprak hem vrijdag aan de telefoon en zei hem 'Wel Kasper, vader worden is een grootse gebeurtenis. Dan nog voor de eerste keer, in het buitenland, een tweeling'. Maar hij antwoordde mij: 'Coach, ik wil niets liever dan spelen voor Anderlecht morgen.' Dat gaf me het gevoel dat hij helemaal klaar was. Ook naar de partij van zondag kijkt hij heel erg uit. Ik twijfel er niet aan dat hij klaar is."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.