Debast: "Blijf normaal tot einde van het seizoen"

ZONDAG, 22 OKTOBER 2023, 11:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Zeno Debast werd vrijdag voorgesteld als de nieuwe peter van supportersclub New Saint-Guidon, gelegen vlak naast het Lotto Park. Een regioreporter van Het Nieuwsblad was aanwezig en vroeg Debast ook een reactie op de transfergeruchten inzake Frankfurt. "Ik wist niet eens dat er een nieuw bod was."

Afgelopen week raakte bekend dat Frankfurt Debast nog steeds bovenaan zijn verlanglijstje heeft. Volgens Het Nieuwsblad deed de Duitse club zelfs een bod van 7 miljoen euro. Van dat laatste was Debast naar eigen zeggen niet op de hoogte. "Daarvoor moet je bij de club zijn", aldus de verdediger, die verteld dat er afgelopen zomer wel contact was.

Debast vertelde dat zijn focus volledig op Anderlecht ligt, maar beseft dat in het voetbal morgen de dingen erg snel kunnen gaan. "Ik speel voor Anderlecht en normaal blijft dat zo tot het einde van het seizoen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.