Dolberg: "Ik wist niet dat we zo slecht konden zijn"

MAANDAG, 23 OKTOBER 2023, 09:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Eén helft lang leek het zesde competitiedoelpunt van Kasper Dolberg Anderlecht op weg te zetten naar een prachtige overwinning. Tot na de rust de pudding helemaal in elkaar zakte. "Ik wist niet dat we zo slecht konden zijn", sprak de Deen ontgoocheld na de wedstrijd, verwijzend naar wat er na de pauze gebeurde.

"We kwamen na de rust met te veel zelfvertrouwen het terrein op. We misten karakter bij het begin van de tweede helft. Anders is het niet mogelijk om drie tegendoelpunten te slikken in negen minuten tijd", klinkt het in La Dernière Heure.

"Nochtans hadden we gezegd dat de wedstrijd nog niet gedaan was. We wisten dat Standard zou proberen ons bij de keel te grijpen. In mijn hele carrière heb ik nog nooit zo'n remontada als vandaag meegemaakt. Zoiets mag nooit meer gebeuren. We keren terug naar Brussel met een erg slecht gevoel."

De vurigheid van de Standard-fans mag voor Dolberg geen excuus zijn. "We moeten in staat zijn om in zo'n ambiance te spelen. Het zijn wij, de spelers, die hier schuld aan hebben. In de eerste helft toonden we de beste kant van onszelf, in de tweede helft onze slechtste."

"Vreemd dat geen penalty was"

Dan was er ook nog de strafschopfase tussen Dolberg en Vanheusden. "Voor mij was het strafschop", aldus Dolberg. "Ik weet dat er in een wedstrijd vaak zulke duels zijn, maar hier houdt hij me echt tegen met zijn twee armen. Het was onmogelijk om recht te blijven. Ik vind het vreemd dat dit geen penalty was.

Bron: La Dernière Heure (Y.T.)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.