Debast had persoonlijk akkoord met Frankfurt

WOENSDAG, 25 OKTOBER 2023, 21:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Zeno Debast had afgelopen zomer een principesakkoord met Eintracht Frankfurt voor een transfer. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag. Het bod van de Duitse club was echter te laag, dus liet Anderlecht hem niet vertrekken. Maar Frankfurt geeft niet op: komende zomer zal het opnieuw een poging wagen.

Debast zei het vrijdag nog toen hij werd voorgesteld als peter van supportersclub New Saint-Guidon: "Voor een transfer moeten beide clubs en de speler tevreden zijn". Nu wordt duidelijk dat hij daarmee bedoelt dat Anderlecht niet akkoord ging met het bod dat zij kregen voor de verdediger.

Volgens Het Laatste Nieuws wilde Frankfurt afgelopen zomer zeven miljoen euro neertellen voor Debast. Via allerlei bonussen kon dat bedrag oplopen tot tien miljoen euro. Onvoldoende, oordeelde Anderlecht. Zij wilden minstens vijftien miljoen euro.

Komende zomer zal Frankfurt opnieuw komen aankloppen voor Debast. Een transfer in de winter ziet de verdediger zelf niet meteen zitten, zei hij vrijdag.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.