Riemer: "Een prestatie die af was"

ZONDAG, 29 OKTOBER 2023, 11:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was een heel tevreden Brian Riemer die na de wedstrijd tegen OH Leuven voor de microfoon van Eleven DAZN verscheen. "Dit is een duidelijk antwoord na wat er vorige week gebeurd is tegen Standard", aldus de coach. "Niet alleen omdat we gewonnen hebben, maar ook omdat we het op een erg mooie manier gedaan hebben."

"We hebben heel mooie doelpunten gescoord en mooi gevoetbald", aldus de coach. "Ik heb de jongens verteld dat onze pressing perfect was en de intensiteit waarmee we speelden, was ook heel goed."

Nochtans kwam Anderlecht al vroeg op achterstand. "Een erg mooi doelpunt", looft Riemer de treffer van Kento Misao. "Maar ons antwoord was geweldig, zeker na wat er vorige week gebeurd is. Een dikke pluim voor wat mijn spelers vandaag getoond hebben op het veld."

"We willen voetballen en het spel maken, zelfs in omstandigheden die een beetje moeilijk zijn. We hebben nooit de intensiteit laten zakken of onze energie verloren. Want het is niet alleen een kwestie van goed voetballen. We hebben hen goed onder druk gezet en hard gewerkt. Die combinatie heeft gezorgd voor een prestatie die af was."

Dinsdag al wacht de volgende opdracht. Dan trekt Anderlecht naar La Louvière voor de Beker van België. "We willen de Beker winnen, dus dat wordt een belangrijke wedstrijd voor ons", aldus Riemer. "Ik weet nog niet wie zal spelen, maar ik kan wel zeggen dat er wijzigingen zullen zijn tegenover vanavond."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.